کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

روبیو: ایران مواد غنی‌شده را از خارج وارد کند

وزیر خارجه آمریکا گفت: اگر ایران خواهان برنامه هسته‌ای غیرنظامی است، می‌تواند مانند بسیاری از کشور‌های دیگر مواد غنی‌شده را وارد کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 23
کد خبر: ۲۷۶۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا امروز چهارشنبه اعلام کرد: ایران مواد غنی‌شده را از خارج وارد کند.

بر اساس اعلام این رسانه، وزیر امور خارجه آمریکا بی اشاره به ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای تهران در این ارتباط گفت که دونالد ترامپ، رئیس جمهور کشورش مصمم است از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کند و ترجیح می‌دهد این کار را با مذاکره انجام دهد.

روبیو در پادکست Honestly with Bari Weiss در این خصوص ادامه داد: ما جنگ نمی‌خواهیم. ما نمی‌خواهیم شاهد جنگ باشیم. این رئیس‌جمهوری نیست که برای شروع جنگ کارزاری راه اندازی کرده باشد، همانطور که خیلی واضح گفت، ایران قرار نیست سلاح هسته‌ای داشته باشد و او حق کامل خود را برای جلوگیری از وقوع آن محفوظ می‌دارد، او ترجیح می‌دهد که این اتفاق نیفتد.

وزیر امور خارجه آمریکا اضافه کرد: او (ترامپ) ترجیح می‌دهد که نیازی به توسل به نیروی نظامی، چه از سوی ما یا هیچ‌کس دیگری نباشد. وی به استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا اعتماد داشته و می‌گوید: ما افراد خوبی برای مذاکره داریم.

این مقام آمریکایی خاطرنشان کرد: ایرانی‌ها برای گفت‌و‌گو از خود تمایل نشان دادند. ما با آنها صحبت خواهیم کرد و اگر ایران خواهان برنامه هسته‌ای غیرنظامی است، می‌توانند مانند بسیاری از کشور‌های دیگر که آن را دارند، داشته باشد؛ آنها مواد غنی‌شده را وارد می‌کنند.

سومین دور مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا قرار است روز شنبه برگزار شود.

روبیو تأکید کرد که جنگ با ایران چقدر «پیچیده» خواهد بود.

مارکو روبیو، گفت: هر گونه اقدام نظامی در این نقطه در خاورمیانه، چه علیه ایران توسط ما یا هر فرد دیگری، در واقع می‌تواند منجر به درگیری گسترده‌تر شود. آنها میلیارد‌ها دلار برای توسعه قابلیت‌های نظامی هزینه کرده‌اند./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار